1. Capsune Transforma capsunele intr-o gustare sanatoasa si fara calorii (desigur, nu trebuie sa adaugi zahar, frisca sau alte topping-uri). Capsunele contin acizi grasi omega-3, vitmaina C, fibre si antioxidanti.
2. Cirese Renunta la deserturile grele si indreapta-ti atentia spre cirese. Dulci si zemoase, aceste fructe au doar 87 de calorii per 140g. In plus, ciresele contin antioxidanti care iti protejeaza corpul de cancer si colesterol.
3. Prune Prunele sunt o sursa bogata de fibre si vitamina C. Ele pot deveni un desert delicios care suprima pofta de mancare.
4. Mere Inainte de pranz sau de cina, merele contribuie la blocarea absorbtiei grasimilor in organism. In plus, merele reduc productia de colesterol rau cu pana la 34%.
5. Mango Bogate in antioxidanti, fructele de mango contin proteine si acizi grasi omega-3. Delicioase si scazute in calorii, fructele de mango pot deveni o gustare exotica delicioasa.
6. Kiwi Una-doua bucati de kiwi pe zi te ajuta sa slabesti datorita clorofilei, substanta care energizeaza ficatul si-l ajuta sa arda mai repede grasimile. In plus, kiwi contine vitamina C si ajuta plamanii sa functioneze mai bine, reducand simptome precum wheezing-ul sau respiratia sacadata cu pana la 32%.
7. Smochine Daca mama-natura ar face un clasament al super-alimentelor, probabil smochinele s-ar plasa printre primele. Bogate in fibre, potasiu, acid folic si vitamine, ele sunt idele pentru inima. Dulci si scazute in calorii, smochinele pot fi o gustare sanatoasa si delicioasa.
8. Mure Campioane la slabit sunt murele, care contin doar 62 de calorii per 110g. Scazute in zahar, fara grasimi, murele sunt insa bogate in fibre si magneziu, care ajuta muschii sa arda grasimile. In plus, studiile recente releva faptul ca murele au cu 220% mai multi antioxidanti decat broccoli.
9. Struguri Indicele glicemic masoara cat de bun este un aliment pentru a scadea in greutate. Cu cat mai mic, cu atat mai bine. Strugurii au un indice glicemic 43, ceea ce inseamna ca sunt perfecti pentru a mentine stabil nivelul glicemiei si pentru a slabi. In plus, antioxidantii din struguri imbunatatesc circulatia sangelui, grabesc vindecarea organismului si relaxeaza vasele de sange.
10. Pere Bartlett Cel mai popular soi de pere din lume ajuta organismul sa slabeasca. Ele stimuleaza hipotalamusul, zona din creier responsabila cu senzatia de foame si declansare a pofetelor.
11. Pepene verde Daca vrei o gustare care te slabeste, pepenele rosu nu poate fi intrecut. Bogat in licopen, pepenele verde ajuta pielea sa nu imbatraneasca prematur si previne afectarea productiei de colagen.
12. Pepene galben Pepenele galben este foarte satios si doar doua felii te tin “plin” timp de doua ore. In plus, pepenele galben este bogat in vitamina A, o vitamina care scade riscul dezvoltarii bolilor cardiovasculare cu pana la 33%.
13. Afine Afinele imbunatatesc circulatia sangelui si lupta impotriva radicalilor liberi. De asemenea, sunt scazute in calorii si le poti adauga in iaurtul natural, in terciul de ovaz, in briosele din faina integrala.
14. Piersici Renunta la desert si opteaza pentru cateva piersici. O tratatie dulce, fara sa-ti faci procese de constiinta ca au prea multe calorii. Piersicile si nectarinele sunt ideale pentru a-ti opri pofta de “ceva bun”.
1. Alimentele rosii lupta impotriva cancerului pancreatic si ovarian
Rosiile protejeaza impotriva cancerului ovarian, a demonstrat un studiu realizat in California la care au participat peste 13.000 de femei. Un consum de jumatate de ceasca de rosii, minimum de 5 ori pe saptamana poate reduce cu pana la 60% riscul de a dezvolva cancer ovarian.
Un alt studiu, realizat in Canada, a stabilit o legatura intre consumul de rosii si scaderea riscului de cancer pancreatic. Licopenul este substanta protectoare care lupta impotriva cancerului si se gaseste in abundenta in rosii si alte alimente precum ardeiul rosu si fructe de padure rosii. Incearca sa consumi macar unul dintre aceste alimente cel putin o data pe zi.
2. Alimentele portocalii lupta impotriva cancerului la stomac si al cancerului ovarian
Betacarotenul, responsabil pentru culoarea portocalie in morcovi, dovleac si cartofii dulci, are efecte anticancerigene si, prin urmare, este excelent pentru lupta impotriva cancerului la stomac prin distrugerea celulelor afectate de cancer.
Acidul cafeic, un component organic care se gaseste in cartofii dulci si in morcovi, incetineste dezvoltatea cancerului la san. Consuma aceste alimente portocalii cel putin de doua ori pe saptamana.
3. Alimentele galbene lupta impotriva cancerului la stomac si cancerului esofagian
Citricele precum lamaile, mandarinele, grapefruit-ul si papaya sunt bogate in vitamina C, un antioxidant puternic, care protejeaza impotriva tuturor formelor de cancer, in special la stomac, gat, gura si cancerul la colon.
Totodata, aceste alimente contin flavonoide, care inhiba cresterea tumorilor canceroase si te ajuta la detoxifiere. Adauga aceste fructe in dieta ta zilnica, consuma-le cel putin o data pe zi.
4. Alimentele verzi lupta impotriva cancerului ovarian, la sani si la plamani
Exista multe dovezi care sugereaza ca un consum de crucifere, precum napi, andive, varza chinezeasca, conopida, broccoli si varza este asociat cu scaderea riscului de a avea cancer la stomac, ovare, la sani, colon si la plamani.
Aceste vegetale sunt bogate in glucosinolat, un component care protejeaza impotriva dezvoltarii cancerului. De asemenea, contin vitamina K, care ajuta la prevenirea diabetului, ceea ce reduce riscul de cancer pancreatic. Consuma aceste alimente de doua ori pe zi pentru a scadea riscul de a dezvolta cancer.
5. Alimente neutre din punct de vedere al culorii care lupta impotriva cancerului la stomac, ovarian si la cel de colon
Consumul de ciuperci, usturoi, ceapa, arpagic a fost legat de o scadere a riscului de cancer la stomac. Alicina, componentul activ din usturoi, are efecte antimicrobiene si antioxidante. Alicina este eliberata atunci cand usturoiul este taiat, zdrobit sau mestecat. Pentru a-i creste beneficiile, asteapta 10 minute inainte de a gati usturiul pentru a permite alicinei sa se formeze.
Polifenolii care se gasesc in ceapa au efecte anticancerigene in ceea ce priveste dezvoltarea cancerului la colon. In acelasi timp, ceapa contine elemente anticancerigene naturale precum apigenina, antocianina si quercetina. Ciupercile sunt bogate in vitamina D, care, de asemenea, reduce riscul de cancer ovarian. Mananca cel putin o data pe zi unul dintre alimentele neutre din punct de vedere al culorii.
Nu-ti sabota propria dieta prin alimente periculoase
Primul pas este sa adaugi in dieta alimentele mentionate mai sus. In acelasi timp insa, trebuie sa renunti la produsele periculoase. Cercetarile au aratat ca sunt alimente care crescul riscul de cancer si, prin uamare, ar trebui evitate.
Redu lactatele: limiteaza consumul de lactoza la 10 mg pe zi. Asta inseamna o ceasca de lapte sau o cupa de inghetata.
Elimina sucul: Nu mai mult de o sticla pe saptamana.
Redu alcoolul: Nu mai mult de un pahar de alcool pe zi pentru femei si doua pentru barbati.
Redu mancarea procesata: Carnea procesata, hot dog-ul, bacon si carnatii sunt cancerigeni.
Redu sarea: Evita alimentele bogate in sodiu, in special sosul de soia si alte produse conservate.
Primul pas pentru un ten perfect este curăţarea, exfolierea şi purifierea sa în profunzime. Poţi realiza toate acestea, simplu şi rapid, folosind SĂPUNUL FACIAL CU CARBUNE ACTIV & MINERALE MARINE de la Sabio, testat dermatologic, 100% natural, care nu conţine surfactanţi, parabeni, aromatizanţi, coloranţi artificiali sau alte produse chimice de sinteză. Tenul va rămâne curat şi proaspăt, pregătit pentru aplicarea loţiunii tonice şi a cremei hidratante. Foarte potrivit pentru toate tipurile de ten, dar mai ales pentru tenul seboreic sau cu acnee, putând fi folosit şi pentru demachiere.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: tonni
Mesaj:
tonni
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.